fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El govern, satisfet "per haver acostat l'Ajuntament a la ciutadania" el primer any de legislatura -Política- 21/06/2016

Quan s'acaba de complir el primer any de Decidim al capdavant de l'Ajuntament de Ripollet, l'alcalde, José María Osuna, ha manifestat estar "satisfets per haver complert els compromisos electorals i haver posat l'Ajuntament al costat de la ciutadania". L'alcalde també va reconèixer que ha estat un any "de coneixement, de presa de contacte, de capbussament en les àrees de l'Ajuntament per conèixer les regidories". En aquest sentit, Osuna va agraïr als treballadors municipals la seva ajuda.

El govern, satisfet "per haver acostat l'Ajuntament a la ciutadania" el primer any de legislatura -Imatge 1-

En una roda de premsa celebrada el 20 de juny i acompanyat pels regidors David Fontanals, Mònica Laborda i Reyes Muñoz, l'alcalde va esbossar tres eixos en els quals s'ha basat l'acció del govern local en aquest primer any:

- Una accentuació de la participació ciutadana, on va posar com a exemple les assemblees veïnals, les audiències públiques dels Pressupostos o la implicació de la societat civil en aspectes culturals com l'Any Lorca o la Festa Major, i de les associacions esportives en l'esport escolar.

- La lluita contra l'exclusió social, amb la destinació de més recursos econòmics a Serveis Socials o l'elaboració de cursos de formació del Patronat Municipal d'Ocupació. En aquest punt, Osuna també va remarcar les accions sobre l'habitatge, amb la creació de l'Oficina Local d'Habitatge i la detecció de pisos buits per posar-los a l'abast de qui els necessiti. L'alcade també va apuntar l'aplicació de la Llei contra la pobresa energètica i les accions realitzades des de la Regidoria de Polítiques LGTBI.

- El tercer eix de del primer any de govern ha estat "el desbloquejament dels grans reptes del municipi", en paraules d'Osuna, entre els quals hi va subratllar la neteja dels carrers, la reducció de les pudors de l'Ecoparc, el fet que el CAP Pinetons no tanqui a l'estiu i la lluita per infraestructures com el quart institut, la residència d'avis, l'hospital comarcal o el soterrament de l'autopista.

L'alcalde també va destacar els diners destinats a inversions per a tot el mandat, "fruit de la bona feina dels treballadors municipals i de les regidories, les quals han treballat de forma transversal".

Tot i aquesta feina realitzada en aquest primer any de legislatura, l'alcalde va reconèixer que "ens queda molt per fer i ens comprometem a tirar endavant projectes com l'auditoria, les sancions als pisos buits o la targeta rosa del transport.

Un altre aspecte destacat per l'alcalde ha estat "el diàleg obert amb tothom, tant als ciutadans i ciutadanes com amb els grups de l'oposició". Osuna va posar com a exemple la benzinera de Can Mas, l'ampliació de la multinacional Lidl cap a Ripollet, "l'única possibilitat viable".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal