fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Aquest juny s'estrenen les exposicions dels alumnes dels tallers del Centre Cultural -Cultura- 02/06/2016

Les exposicions del Centre Cultural d'aquest mes de juny estaran centrades en els treballs dels alumnes dels diversos treballs que es realitzen a l'equipament. Al mes de maig ja es va poder gaudir de la mostra Divercolors, realitzades pels alumnes del Taller de plàstica infantil. Aquest dijous, 2 de juny, s'estrena una nova exposició col·lectiva, Símbols. Està realitzada pels alumnes del Taller d'art, impartit per la Liliana, i es podrà visitar fins al 15 de juny a la Sala d'Art. A partir del dia 16, li prendrà el relleu la mostra Animalades, elaborada pels alumnes del Taller d'art que dirigeix l'Antònio.

Aquest juny s'estrenen les exposicions dels alumnes dels tallers del Centre Cultural -Imatge 1-Aquest juny s'estrenen les exposicions dels alumnes dels tallers del Centre Cultural -Imatge 2-

Per altra banda, a la Sala 1 es podran admirar les obres del Taller de puntes de coixí, del 3 al 15 de juny. A partir del dia 16 i fins al 30 serà el torn dels alumnes del Taller d'arts decoratives. Aquesta mostra es titula Llum i color.

Al vestíbul del Centre Cultural també es podran trobar exposicions dels alumnes de diversos tallers. En concret, la dels Centre Obert La Placeta (fins al 12 de juny); del 18 al 26 de juny els tocarà als alumnes del Taller d'Acció Fotogràfica, per acabar amb una mostra titulada El Dorado i organitzada per la Regidoria de Polítiques LGTBI (del 28 de juny al 23 de juliol), en el marc de l'Any Lorca.

Per altra banda, els alumnes del taller de guitarra realitzaran un espectacle el dia 17, a les sis de la tarda, al Centre Cultural. En aquest acte es recitaran poemes musicats de Lorca i s'interpretaran peces musicals de conegudes pel·lícules.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal