fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La música pren protagonisme a la Nit dels Museus -Cultura- 21/05/2016

Ripollet se suma a la Nit dels Museus amb una sèrie d'actes organitzats al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata que tindran lloc el 21 de maig. El primer d'aquests actes començarà a les set de la tarda amb una visita guiada de l'exposició Les riuades de 1962. Serà una de les últimes visites comentades que es farà d'aquesta mostra abans que es canviï.

La música pren protagonisme a la Nit dels Museus -Imatge 1-La música pren protagonisme a la Nit dels Museus -Imatge 2-La música pren protagonisme a la Nit dels Museus -Imatge 3-

A dos quarts de deu de la nit, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, de la mà d'Àngel Esteve i Rafael López, organitzarà una sessió especial de Nits de Música. Sota el títol Nit de Museus amb Federico García Lorca i Enric Granados, es recitaran i ballaran poemes i cançons de l'autor. A més, en aquesta parlarà també dels aniversaris de Ramón Llull, Cervantes i Shakespeare. Col·laboraran en l'acte Noelia España, de Dansa Jove; Esther, profesora de guitarra del Centre Cultural  i la rapsoda Laura Yepes.

A continuació, la formació Delta Road Riders oferirà un concert, a partir de dos quarts d'onze de la nit, de clàssics de rock-blues en format acústic.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal