fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
S'acaba el termini d'inscripcions al Casal d'Estiu 2016 -Joventut- 13/05/2016

S'acaba el temps per inscriure's als Casals d'Estiu dels esplais La Gresca i L'Estel. Aquest divendres, 13 de maig, La Gresca encara estarà al Casal de Joves (rbla. de Sant Jordi, 6), de 17 a 20 hores, per realitzar les inscripcions. Per la seva banda, L'Estel estarà també aquest divendres a la seu de l'entitat, a la Torre Can Mingrat (carrer de Tamarit, 80), de 16 a 19 hores.

S'acaba el termini d'inscripcions al Casal d'Estiu 2016 -Imatge 1-S'acaba el termini d'inscripcions al Casal d'Estiu 2016 -Imatge 2-S'acaba el termini d'inscripcions al Casal d'Estiu 2016 -Imatge 3-S'acaba el termini d'inscripcions al Casal d'Estiu 2016 -Imatge 4-S'acaba el termini d'inscripcions al Casal d'Estiu 2016 -Imatge 5-




Els casals d'estiu tindran lloc del 27 de juny fins al 29 de juliol. Enguany l'Esplai La Gresca celebrarà el seu casal a les escoles Els Pinetons, Tatché i Escursell. Mentrestant, l'Esplai L'Estel utilitzarà les instal·lacions de l'escola Anselm Clavé. Precisament, que L'Estel faci el casal a les dependències d'una escola pública és una de les novetats d'enguany.

La realització dels casals d'estiu compta amb la col·laboració de les AMPA de les escoles públiques de Ripollet, les direccions de les escoles i els departaments d'Educació, Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. Les famílies que triïn el casal de L'Estel podran sol·licitar una beca del Departament de Serveis Socials en cas que sigui necessari.

Arran del treball previ amb els diversos agents educatius, s'han produït canvis respecte als anys anteriors, com és la incorporació del Centre d'Esplai L'Estel. El diàleg i la recerca d'un model de casal viu, que s'adapti a les necessitats de les famílies al llarg del temps, es plasmarà l'any vinent en nous debats i propostes.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal