fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
#EsportRipoStopHomofobia Corda't els cordons per a la diversitat -Societat- 14/05/2016

Més de 3.000 esportistes, entre federats, de base i escolars, se sumaran a la campanya 'Cordons per a la diversitat per eradicar la LGTBIfòbia', que consistirà en calçar-se les seves sabatilles amb cordons de l'arc de Sant Martí els caps de setmana pròxims al Dia Internacional Contra l'Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia, el Dia de l'Alliberament LGTBI i la manifestació descentralitzada per a l'alliberament lesbià, gai, transsexual, bisexual i intersexual. Els cordons es distribuiran a través de les 18 entitats participants (13 clubs, 4 AMPA i esport extraescolar).

#EsportRipoStopHomofobia Corda't els cordons per a la diversitat -Imatge 1-#EsportRipoStopHomofobia Corda't els cordons per a la diversitat -Imatge 2-#EsportRipoStopHomofobia Corda't els cordons per a la diversitat -Imatge 3-#EsportRipoStopHomofobia Corda't els cordons per a la diversitat -Imatge 4-#EsportRipoStopHomofobia Corda't els cordons per a la diversitat -Imatge 5-

A la presentació de la iniciativa, el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, va destacar la importància de sensibilitzar el món de l'esport. Per al regidor d'Esports, Ramiro Moldes va agrair la bona acollida. En representació dels clubs, Roman López, del CTT, va manifestar que "formem esportistes i també persones". El director del INS Can Mas, Toni Liarte, va destacar el paper de la comunitat educativa en l'acceptació de la diversitat, mentre que Jacinta Bermejo, de l'AMPA Anselm Clavé, que els pares s'han de preocupar perquè no es produeixi discriminació de cap tipus als centres escolars.

Les regidories d'Esports i Polítiques LGTBI esperen que la campanya tingui un important ressò a les xarxes socials i es convida als participants penjar fotos dels esportistes i clubs amb els cordons i les etiquetin #EsportRipoStopHomofobia.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal