fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 15 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC reitera les crítiques a Pilar Castillejo per la seva doble condició de regidora i diputada -Política- 12/05/2016

La diputada socialista Eva Martínez ha denunciat la "incoherència" que, a parer seu, significa que la CUP voti en contra d'establir un pla de pagaments del deute de la Llei de Barris al Parlament mentre que en ajuntaments, com el de Ripollet, s'hi mostri a favor, tot votant afirmativament a una moció presentada pel PSC, que demanava que la Generalitat liquidés el seu deute amb l'Ajuntament.

El PSC reitera les crítiques a Pilar Castillejo per la seva doble condició de regidora i diputada -Imatge 1-

Per a Martínez, "és una incoherència que un grup forjat en la política municipal impedeixi que la Generalitat pagui la seva part d'aquelles inversions de la Llei que ja han hagut de cobrir els ajuntaments". "Amb aquest sentit de vot, la CUP deixa desprotegits els ajuntaments que ja han pagat aquests diners, que tenen l'objectiu de millorar els barris dels nostres pobles i ciutats".

Segons la diputada socialista, l'acció de la CUP "demostra estar més interessada en els seus equilibrismes polítics pels acords amb Junts pel Sí que no en les necessitats dels municipis". A més, Martínez també ha lamentat que la CUP "critiqués la mateixa Llei de Barris, afirmant que havia estat un malbaratament del tripartit", quan en política municipal han manifestat la posició contrària.

Des del PSC, finalment, consideren "especialment greu que la regidora d'Hisenda, Pilar Castillejo, en la seva condició de diputada al Parlament, no defensi els acords del Ple que ella mateixa va votar i, a més, sigui partícip de manifestacions contra la Llei de Barris, titllant-la de malbaratament, quan ha suposat una important millora per al barri de Can Mas."

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal