fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La Jugatecambiental fa un taller de decoració de llibres per Sant Jordi -Medi Ambient- 22/04/2016

Aquest diumenge, 24 d'abril, s'organitza la darrera sessió de la Jugatecambiental del mes d'abril. En aquesta ocasió, l'activitat estarà relacionada amb Sant Jordi i consistirà en la decoració de llibres amb flors, scrapbooking. Es tracta d'un taller creatiu que empra elements vegetals per decorar llibres. El lloc de trobada és a les 11.30 h al brollador del Parc dels Pinetons.

La Jugatecambiental fa un taller de decoració de llibres per Sant Jordi -Imatge 1-La Jugatecambiental fa un taller de decoració de llibres per Sant Jordi -Imatge 2-

Aquest projecte, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, és gestionat pels educadors de la Casa Natura. Les activitats es realitzen en família i són gratuïtes i, en general, no necessiten inscripció prèvia. En cas que sigui necessari, la inscripció es fa a casadenatura@gmail.com o al telèfon 670 29 12 77, de 10 a 13.30 h. Per a més informació i per consultar la programació es pot visitar el Facebook de la Casa Natura de Ripollet, el portal metropolità d'AMB o bé sol·licitar a casadenatura@gmail.com la tramesa de la programació de la Jugatecambiental.

M. L.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal