fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 30 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP demanarà en el Ple la dimissió de la 1a tinent d'alcalde Pilar Castillejo -Política- 18/04/2016

El Partit Popular de Ripollet presentarà en el pròxim Ple una moció en la qual demanarà la dimissió de la primera tinent d'alcalde Pilar Castillejo. Els populars reclamen la renúncia de la número 2 del govern municipal pel que consideren "reiterades contradiccions als interessos de Ripollet al Ple i al Parlament". El Partit Popular ho va avançar en roda de premsa divendres passat, 15 d'abril.

El PP demanarà en el Ple la dimissió de la 1a tinent d'alcalde Pilar Castillejo -Imatge 1-El PP demanarà en el Ple la dimissió de la 1a tinent d'alcalde Pilar Castillejo -Imatge 2-

El PP recorda que el Ple de Ripollet va aprovar recentment, al gener i al març, dues mocions per unanimitat. Per una banda, reclamar a la Generalitat el pagament del deute que manté amb la vila i, per altra banda, netejar la llera del riu Ripoll amb urgència, per evitar danys en possibles riuades. Els populars exposen que, quan aquestes mocions arriben al Parlament de Catalunya, el grup de la CUP, força política en la qual milita Pilar Castillejo, hi vota en contra.

Víctor Diéguez, portaveu dels populars, ha explicat que presenten aquesta moció perquè "no passi per tercera vegada que, en temes cabdals, tinguem una persona que perjudica Ripollet des del Parlament com a diputada, quan en canvi al Ple de Ripollet ha votat el contrari".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal