fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
En Peyu presenta l'espectacle 'i-Time' al Teatre Auditori -Cultura- 11/03/2016

Aquest divendres, 11 de març, el Teatre Auditori acull a partir de les 21 hores l'espectacle i-Time que anirà a càrrec de l'humorista Peyu. En realitat, es tracta de la presentació en exclusiva mundial d'una aplicació que canviarà el món, i que ha desenvolupat la reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, Time Corporation. El que Juli Verne va imaginar, que més endavant H. G. Wells va escriure i, finalment, el que George Pal va dur al cine, avui és una realitat: ja es pot controlar el temps. Ningú millor per presentar un esdeveniment d'aquesta transcendència que un comunicador en majúscules: En Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar al públic de Ripollet el producte estrella de Time Corporation.

En Peyu presenta l'espectacle 'i-Time' al Teatre Auditori -Imatge 1-En Peyu presenta l'espectacle 'i-Time' al Teatre Auditori -Imatge 2-

L'espectacle està organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i compta amb la col·laboració de La Careta Teatre, que presentarà el seu vestíbul obert. El preu de l'entrada és de 16 euros, i es poden aconseguir, de 19 a 21 hores, a les taquilles del Teatre Auditori, o a través d'internet, a les pàgines web www.espectadorsripollet.cat i www.atrapalo.com.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal