fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Acaba el termini per presentar-se com a candidat a la Comissió de Festa Major -Cultura- 10/02/2016

Aquest dimecres, 10 de febrer, s'acaba el termini per presentar les candidatures per formar part de la Comissió de Festa Major. La setmana vinent, el dia 18 de febrer al vespre, es realitzarà la votació dels seus membres al Centre Cultural.

Acaba el termini per presentar-se com a candidat a la Comissió de Festa Major -Imatge 1-Acaba el termini per presentar-se com a candidat a la Comissió de Festa Major -Imatge 2-

La Festa Major 2016 estarà organitzada per una comissió renovada, ampliada i amb uns criteris més definits, tal com estableixen les noves normes de funcionament i elecció de membres de la comissió, aprovades pel Consell d'Administració del Patronat Municipal de Cultura. El document va ser presentat el passat 26 de gener, en roda de premsa, pel regidor de Cultura, Oriol Mor, acompanyat per Joan Ramón Gordo i Juan López, com a representants d'entitats culturals i Íngrid Miró, regidora de C's, i també membre del Consell d'Administració del PMC.

Mor va destacar que aquest reglament ha estat fruit d'un "intens procés" participatiu, que es manté obert i que ha estat molt ben valorat per tots els membres presents, destacant la transparència i la participació. Una altra novetat és l'ampliació de membres de la comissió fins a 20, el que suposa el doble que a la comissió actual. Així, s'augmenta el nombre de representants de l'oposició, de les entitats culturals, juvenils, esportives i veïnals i s'incorpora un representant de les AMPA i del comerç local.

El regidor de Cultura, Oriol Mor, va convidar totes les entitats locals a participar i treballar per la Festa Major d'una manera global. Mor va recordar que els membres de la comissió no tenen per què formar part de la junta de les entitats que representen, només tenir un paper actiu dins d'elles.

Fotos: Imatges de la presentació del nou reglament de la Comissió de Festa Major.

R.H./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal