fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Comença el gruix d'activitats del Carnaval 2016 -Cultura- 05/02/2016

Dimecres 3 de febrer al vespre, es va donar el tret de sortida de la festa del Carnaval amb la penjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio. La penjada va estar acompanyada per una tabalada a càrrec dels Diables de Ripollet. L'edició d'aquest any serà una de les més participatives dels darrers anys. A la rua de dissabte, 6 de febrer, s'hi han inscrit un miler de persones, en 16 comparses i una disfressa individuals.

Comença el gruix d'activitats del Carnaval 2016 -Imatge 1-Comença el gruix d'activitats del Carnaval 2016 -Imatge 2-Comença el gruix d'activitats del Carnaval 2016 -Imatge 3-Comença el gruix d'activitats del Carnaval 2016 -Imatge 4-Comença el gruix d'activitats del Carnaval 2016 -Imatge 5-

Els actes de Carnaval continuaran aquest divendres, 5 de febrer, amb el Carnaval Infantil, el qual començarà a les 17.30 hores amb espectacle a càrrec de The Penguins, a la plaça de Joan Abad. A les 18.45 hores, hi haurà música de DJ i, a partir de les vuit del vespre, s'explicarà la llegenda del Cabraboc amb una narració teatralitzada del Conte del Vell i la Vella. També hi haurà lluïment de foc i versots a càrrec de Bruixes de Ripollet.

Pel que fa als centres educatius, l'escola Pinetons farà la seva tradicional cercavila des de l'escola fins a la plaça de Joan Abad. L'escola Tiana, per la seva banda, tindrà com a temàtica els contes populars. Dijous Gras menjaran la truita, i divendres faran una desfilada al voltant de l'escola i un berenar. L'escola Escursell tindrà com a temàtica els Jocs Olímpics i faran una desfilada al voltant de l'escola. I l'escola Ginesta divendres faran un ball i xocolatada amb música en directe per a les famílies. L'escola Enric Tatche també realitzarà la seva cercavila, que anirà des de la mateixa escola fins al pavelló.

Dissabte, 6 de febrer, es viurà el dia gran del Carnaval amb la desfilada de les comparses. Serà a partir de les sis de la tarda i començarà a la rambla de Sarrià de Ter per recórrer les rambles de Sant Jordi, de Sant Esteve i dels Pinetons, on es realitzarà el final de festa. La rua comptarà amb la participació dels Diables de Ripollet, de l'Escola de Música de Ripollet, i d'un espectacle itinerant a càrrec de l'Always Drinking Marching Band.

Concurs de disfresses al pavelló Joan Creus
El pavelló Joan Creus acollirà un ball de nit amb concurs de disfresses a partir de les onze de la nit. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un dels pares o d'un tutor legal. Els majors de 16 anys hauran de presentar el DNI.

Dimarts, 9 de febrer, hi haurà festa de disfresses al Casal d'Avis, a partir de les cinc de la tarda. Al Mercat Municipal es guarniran les parades i el Centre Cultural també sorprendrà amb una decoració especial.

Els actes del Carnaval 2016 finalitzaran dimecres, 10 de febrer, amb la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, amb tabalada dels Diables de Ripollet inclosa. Serà a dos quarts de set de la tarda. I a les vuit del vespre, hi haurà una sardinada al parc de Rizal organitzada per l'Associació Gastronòmica El Setrill.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal