fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 28 de gener de 2016 -Plens- 28/01/2016

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 28 de gener, una nova sessió ordinària del Ple Municipal. El principal punt serà el de les mocions i en discutirà un total de nou.

Avanç del Ple Ordinari del 28 de gener de 2016 -Imatge 1-

Decidim en presentarà tres: per la declaració d'espai protegit del Mas Duran, donar suport als condemnats pels fets d'Aturem el Parlament i de rebuig a l'acord del servei de menjador en centres públics de titularitat del departament d'Ensenyament de primària i secundària obligatòria.

Per la seva part, el PSC defensarà una moció per la mobilitat i el transport públic a la vila. Ciutadans demanarà que s'insti a l'Institut Català de la Salut perquè posi servei de pediatria al CAP Pinetons. El PP proposarà una moció per la retirada de canyes i obstruccions a la llera del riu.

Esquerra Republicana portarà a aprovació l'adhesió de Ripollet a la campanya No puc esperar!, projecte pensat per les persones que, per un problema mèdic, necessitin utilitzar urgentment un lavabo i una altra moció per la millora del benestar animal. Finalment, Convergència plantejarà la creació d'una comissió d'anàlisi del servei d'aigua.

El Ple començarà a dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

M.L.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal