fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació d'Espectadors presenta la nova temporada d'espectacles -Cultura- 15/01/2016

L'Associació d'Espectadors portarà aquest gener, a l'escenari del Teatre Auditori del Mercat Vell, el famós musical Somriures i llàgrimes, versionat per primera vegada en català. Serà la primera representació de la nova temporada d'espectacles de l'entitat al Teatre Auditori del Mercat Vell. Per conèixer totes les obres que es representaran durant els propers mesos, divendres, 15 de gener, es fa la presentació dels cinc espectacles que aterraran a Ripollet aquest trimestre. La presentació anirà a càrrec de Joana Raja, crítica de cinema i teatre i col·laboradora de les Nits de Música. La cita tindrà lloc al mateix Teatre Auditori del Mercat Vell, començarà a les 21 hores i l'entrada és gratuïta.

L'Associació d'Espectadors presenta la nova temporada d'espectacles -Imatge 1-L'Associació d'Espectadors presenta la nova temporada d'espectacles -Imatge 2-

En la presentació, Joana Raja farà una introducció sobre el musical Somriures i llàgrimes. A continuació, la coral Veus del Vallès de la Societat Coral El Vallès interpretarà la cançó popular catalana El testament d'Amèlia, l'alemanya Algú passa pel camí i la gospel Old Time Religion.

Durant aquest trimestre, el Teatre Auditori acollirà les següents obres: Somriures i llàgrimes (22 de gener); el concert Terra d'espores, amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials (12 de febrer); la comèdia Zona Franca, interpretada per Lluís Marco i Pau Vinyals (26 de febrer); l'espectacle i-Time, de l'humorista Peyu (11 de març) i el concert de l'Elèctrica Dharma de la seva gira especial dels 40 anys (1 d'abril).

Fotos: Imatges de l'espectacle Somriures i llàgrimes.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,93 Mb - ripollet-cul-teatre-programacio-trimestre-aetmv-080116.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal