fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Ajuntament estrena la campanya #transformaRizal amb una activitat fotogràfica i una xocolatada -Serveis- 21/12/2015

L'Ajuntament va donar el tret de sortida de la campanya #transformaRizal aquest dissabte, 19 de desembre, al matí. Es tracta d'una iniciativa comunicativa que sorgeix arran de l'assemblea sobre el parc, celebrada a finals d'octubre. En aquesta assemblea es va recollir el clam veïnal per a la millora urbanística, d'usos i de convivència al parc de Rizal. La campanya es va iniciar amb una primera activitat, que va aplegar nombrosos veïns.

L'Ajuntament estrena la campanya #transformaRizal amb una activitat fotogràfica i una xocolatada -Imatge 1-L'Ajuntament estrena la campanya #transformaRizal amb una activitat fotogràfica i una xocolatada -Imatge 2-L'Ajuntament estrena la campanya #transformaRizal amb una activitat fotogràfica i una xocolatada -Imatge 3-L'Ajuntament estrena la campanya #transformaRizal amb una activitat fotogràfica i una xocolatada -Imatge 4-

Els membres de l'entitat Acció Fotogràfica Ripollet van prendre instantànies del parc de Rizal i els seus entorns, protagonitzades pels veïns, per a il·lustrar els plafons i pancartes que s'instal·laran pel barri. Les imatges aniran acompanyades de les propostes per transformar el parc que van sorgir a l'assemblea del passat 31 d'octubre.

Durant la jornada de dissabte també es va organitzar una xocolatada popular. A més, membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) van informar els presents de les seves iniciatives i les seves reivindicacions. L'Ajuntament de Ripollet ha cedit a la PAH uns locals municipals, a l'illa interior del parc de Rizal.

Segons va explicar a mitjans de desembre, en roda de premsa, el regidor de Participació Ciutadana, David Fontanals, la campanya #transformaRizal preveu "recuperar la dignitat del parc", instal·lant nou mobiliari urbà, jocs infantils i arreglant la font interior. A més, va avançar que, a partir de gener, Serveis Socials realitzarà una "acció de mediació o intervenció comunitària per resoldre qualsevol tipus d'incidència entre veïns".

Fotos: Joan Serrano - Acció Fotogràfica Ripollet i Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH-Ripollet).

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal