fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Centro Aragonés entrega 350 kg d'aliments a Càritas recollits durant la seva campanya solidària -Societat- 21/12/2015

El Centro Aragonés de Ripollet va lliurar dijous passat a Càritas els aliments que l'entitat ha recollit durant la campanya solidària realitzada aquests dies. Han estat en total 350 kg de menjar. Bàsicament han estat aliments fàcils de conservar i de primera necessitat, com són la pasta, llegums, oli o llet, entre d'altres.

El Centro Aragonés entrega 350 kg d'aliments a Càritas recollits durant la seva campanya solidària  -Imatge 1-El Centro Aragonés entrega 350 kg d'aliments a Càritas recollits durant la seva campanya solidària  -Imatge 2-El Centro Aragonés entrega 350 kg d'aliments a Càritas recollits durant la seva campanya solidària  -Imatge 3-

El Centro Aragonés ha organitzat durant aquestes darreres setmanes una campanya de recollida d'aliments, amb la col·laboració de la parròquia de Sant Esteve i de les associacions Alegrías del Sur, Pessebristes de Ripollet i Cultura i Tradició. "La nostra valoració és molt satisfactòria, ja que s'han recollit bastants aliments i hi ha col·laborat molts veïns de la vila", explica el president del Centro Aragonés, Marcos Gayán.

Un dels actes destacats d'aquesta campanya va ser el festival benèfic que es va celebrar el dia 12 al Centre Parroquial. Per entrar, calia donar aliments i el Centre Parroquial es va omplir de gom a gom. "Els mateixos membres de Càritas es van quedar sorpresos i contents en veure la quantitat d'aliments que els vam donar", indica Gayán.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal