fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC-Junts per Ripollet presenta tres al·legacions a les Ordenances Fiscals sobre l'IBI -Política- 10/12/2015

El grup municipal d'ERC-Junts per Ripollet ha presentat tres al·legacions a les Ordenances Fiscals de 2016, totes tres relacionades amb l'IBI. La primera d'elles demana la retirada de l'augment del gravamen del 10% per a immobles d'ús comercial, oficines i industrial amb el valor cadastral més alt. Aquesta retirada es compensaria amb la segona al·legació dels republicans, la qual demana l'augment del gravamen del 10% per a ús de magatzems/aparcaments i hostaleria.

ERC-Junts per Ripollet presenta tres al·legacions a les Ordenances Fiscals sobre l'IBI -Imatge 1-

La tercera al·legació de la formació independentista demana afegir un article que reculli una bonificació del 95% de l'IBI per als edificis històrics del municipi. La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Ripollet, Lurdes Serra, va apuntar que "no posarem pals a les rodes a l'equip de govern", en referència als altres partits a l'oposició els quals, a parer de Serra, "en comptes de ser responsables opten per propostes populistes i partidistes".

El president d'ERC-Junts per Ripollet, Jordi Soldevila, va manifestar per la seva banda que les Ordenances Fiscals haurien de ser "progressives, participatives i justes", i es va mostrar conciliador amb l'equip de govern. "L'any vinent es trobaran la mà estesa d'ERC per parlar de l'IAE i de la taxa d'escombraries, que és d'on es pot trobar marge per aconseguir fons per a polítiques socials".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal