fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 11 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola i La Careta presenten dissabte 'Mi suegra es increible' -Cultura- 12/12/2015

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola organitza dues activitats durant aquest cap de setmana. Per una banda, l'entitat presenta aquest dissabte, 12 de desembre, a les 20 hores una representació teatral, que es durà a terme al Teatre Auditori del Mercat Vell. Es tracta de l'obra de teatre 'Mi suegra es increible', que serà interpretada per La Careta Teatre. És una comèdia en dos actes, apta per a tots els públics, que l'agrupació teatral ja va representar el mes de maig passat. A l'obra, un home intenta fer-se passar per la seva sogra, que acaba de marxar de casa després d'una discussió, per tal de rebre un premi que només ella pot recollir en persona. L'entrada serà un donatiu de 3 euros.

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola i La Careta presenten dissabte 'Mi suegra es increible' -Imatge 1-L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola i La Careta presenten dissabte 'Mi suegra es increible' -Imatge 2-L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola i La Careta presenten dissabte 'Mi suegra es increible' -Imatge 3-

Per altra banda, l'entitat organitza la seva 1a Fira de Santa Llúcia. Tindrà lloc aquest diumenge, 13 de desembre, a partir de les 10 hores, a davant del Centre Cultural. L'entitat instal·larà un estand on vendrà productes de Nadal, fabricats amb material reciclat. L'estand estarà habilitat fins a les 20 hores.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal