fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 13 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El reciclatge i la reutilització d'utensilis protagonitzen les properes cites de la Jugatecambiental -Medi Ambient- 20/11/2015

La Jugatecambiental celebra diumenge, 22 de novembre, una nova edició en el marc de la Setmana de la Prevenció de Residus. Sota el títol 'Reciclartistes. Fem art amb les deixalles', els participants podran conèixer maneres de reciclar les deixalles per crear escultures o eines que poden ser ben útils. L'activitat, que tindrà lloc a partir de les 11 hores al brollador del parc dels Pinetons, no requereix inscripció prèvia i és gratuïta.

El reciclatge i la reutilització d'utensilis protagonitzen les properes cites de la Jugatecambiental -Imatge 1-El reciclatge i la reutilització d'utensilis protagonitzen les properes cites de la Jugatecambiental -Imatge 2-El reciclatge i la reutilització d'utensilis protagonitzen les properes cites de la Jugatecambiental -Imatge 3-

A conseqüència de la Setmana de la Prevenció de Residus, la Jugatecambiental ha organitzat durant aquests dies altres activitats on el reciclatge i la reutilització de deixalles seran els protagonistes. La propera cita serà dimecres, 25 de novembre, a les cinc de la tarda. Es titula 'Construïm un escalfador amb material reciclat', i es realitzarà en aquesta ocasió a la Casa Natura. En aquest cas, sí que cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. Les inscripcions es poden fer als correus casadenatura@gmail.com o mediambient@ripollet.cat, o als telèfons 670 291 277 (de 10 a 13.30 h) o 93 504 60 00 (de 8 a 15 h).

Les activitats de la Jugatecambiental estan organitzades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet, la Casa Natura i l'Associació Ripollet Natura.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 1,21 Mb - ripollet-med-jugatecambiental-novembre-cartell-011115.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal