fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 28 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
L'Esplai l'Estel celebra el 35è aniversari amb una gran festa -Joventut- 20/11/2015

El Centre d'Esplai l'Estel commemora diumenge, 22 de novembre, els seus 35 anys de vida a la plaça del Molí. Ho farà amb una gran celebració a la qual es convida a tothom. A més, es reuniran tant els membres actuals de l'Estel com els exmembres de l'esplai.

L'Esplai l'Estel celebra el 35è aniversari amb una gran festa -Imatge 1-L'Esplai l'Estel celebra el 35è aniversari amb una gran festa -Imatge 2-L'Esplai l'Estel celebra el 35è aniversari amb una gran festa -Imatge 3-L'Esplai l'Estel celebra el 35è aniversari amb una gran festa -Imatge 4-L'Esplai l'Estel celebra el 35è aniversari amb una gran festa -Imatge 5-

Les activitats organitzades per l'Estel donaran el seu tret d'inici a les 10 hores del matí a la plaça del Molí, amb la realització de tallers i jocs tradicionals. A les 12 h, hi haurà una actuació del grup d'animació infantil i espectacles Fefe i Companyia, que s'estendrà fins a l'hora de dinar. A les 13 h del migdia, l'Estel prepararà una paellada popular, que tindrà un cost de 5 euros, incloent-hi la beguda. Cap a la tarda, a les 17 h, pujarà a l'escenari el grup d'animació infantil i familiar Pep López. A les 18 h, actuaran els diables de Ripollet i s'oferirà una xocolatada popular. Finalment, el grup The Penguins clourà l'acte a les set del vespre amb el seu projecte 'Reggae per xics', apropant els ritmes jamaicans als més petits.

El passat dissabte, 14 de novembre, el grup de joves de l'Esplai l'Estel va pintar un mural en homenatge al 35è aniversari de l'entitat.

Fotos: Membres de l'Esplai l'Estel pintant el mural commemoratiu i Cartell de la festa.

M. L.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal