fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Èxits del CPA Ripollet a l'estatal aleví i a l'Interclubs d'Iniciació -Esport- 27/10/2015

Elna Frances, patinadora de primer any aleví del CPA Ripollet, ha estat tercera en el Campionat d'Espanya de la categoria celebrat recentment a Zaratán (Valladolid). Frances va aconseguir el bronze en lliures gràcies a un disc curt i llarg perfecte, sense errades en el salt.

La seva companya Aina Lafuente va acabar en una meritòria cinquena posició en lliures, mentre que Teresa García va ser sisena en figures obligatòries després d'unes proves molt disputades.

Èxits del CPA Ripollet a l'estatal aleví i a l'Interclubs d'Iniciació -Imatge 1-Èxits del CPA Ripollet a l'estatal aleví i a l'Interclubs d'Iniciació -Imatge 2-

Per altra banda, el CPA Ripollet ha aconseguit cinc podis en la final d'Interclubs de les categories d'Iniciació que cada any s'ha celebrat a Cerdanyola del Vallès.

En figures obligatòries, Maria Armengol ha sigut tercera en Iniciació B major, i Patricia Quintero, tercera en Certificat. En Lliure, Irene Covarsí ha estat tercera en C menors; Mireia Sánchez, segona en B menors; i Erika Cuenca, segona en Debutants. Les altres participants no van pujar al podi tot i haver fet un bon campionat.

Finalment, en categoria Infantil, Mariona Moliné s'ha classificat per la final de la Copa Barcelona en acabar quarta de la preselecció que va tenir lloc a Santa Eulàlia de Ronçana. La final es disputarà a Lliçà de Vall.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal