fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Jornades solidàries 'Refugees welcome' -Societat- 14/10/2015

Des d'aquest dimarts, 13 d'octubre, i fins el proper dissabte, dia 17, diferents entitats i col·lectius de Ripollet organitzaran un seguit d'activitats on es realitzarà recollida solidària de materials pels refugiats o bé recollida d'aportacions econòmiques per ajudar a la situació dels refugiats.

Jornades solidàries 'Refugees welcome' -Imatge 1-Jornades solidàries 'Refugees welcome' -Imatge 2-Jornades solidàries 'Refugees welcome' -Imatge 3-

Aquesta iniciativa popular ha estat possible gràcies a la col·laboració de diferents entitats i particulars que estan donant el seu suport i ajut a la causa dels refugiats.

Des del passat dia 15 de setembre s'han realitzat dues reunions al Centre Cultural on totes les persones que han mostrat el seu interès en ajudar han expressat les seves opinions i idees. Així doncs, fruit d'aquestes trobades ha nascut un extens programa d'activitats. Tal i com varen expressar el regidor de Participació i Comunicació, David Fontanals i el de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, aquestes reunions pretenen establir "unes eines de col·laboració des de l'àmbit municipal, crear un teixit col·laboratiu entre els veïns i l'Ajuntament".

Les diferents activitats organitzades són:

- Escola de Bàsquet sant Gabriel. Recollida de material solidari des del dia 13 fins al 16 d'octubre, de 17 a 20h. Escola Sant Gabriel.

- Divendres, 16 d'octubre, a les 16.30 hores. Berenar solidari i recollida de material a les escoles Martinet i Pinetons. AFA Escola Martinet i AFA Escola Pinetons.

- Recollida de roba durant tota la setmana a les escoles Gassó i Vidal, Tiana, Martinet, Pinetons i a l'institut Lluís Companys.

- Dia 16 d'octubre. Associació d'espectadors del Teatre del Mercat Vell. Recollida d'aportacions econòmiques. Des de les 19 fins a les 23 h al Teatre Auditori del Mercat Vell.

Dissabte 17 d'octubre:

- Encants dels Aturats a la Plaça Pere Quart de 8 a 20 hores, recollida material solidari. Associació d'Aturats de Cerdanyola i Ripollet i Parados Unidos Ripollet-Cerdanyola.

- Jornada esportiva de la Escola de Futbol Base Ripollet al camp de futbol de l'Industrial a partir de les 8 hores. A les 17.15 hores partit entre la Penya Deportiva Pajaril i l'Escola de Futbol Base Ripollet, amb recollida de material solidari i fila 0.

- Escola de Bàsquet Sant Gabriel. Recollida de material solidari 9 a 14 hores. Escola Sant Gabriel.

- Concert Kanyapollet al carrer Jaume I s/n (locals d'assaig) a les 22.30 hores amb els grups Rebuig, X-Torsion, Frank's Box i Akaba2. Consumeix i col·labora!

A més, es poden fer aportacions econòmiques al núm. de compte solidari de l'Ajuntament de Ripollet Caixabank "La Caixa", ES59 2100 3086 7322 0004 7727. És imprescindible indicar el concepte 'Aportació refugiats'.

També durant tota la setmana es continuarà amb la recollida de material solidari al Casal de Joves (rambla de sant Jordi, 6). De dilluns a divendres de 17 a 20 hores i dimecres de 9 a 13 hores. Recordar que el el material solidari prioritari és roba d'abric i material higiènic (sabó, productes d'higiene íntima femenina, bolquers).

Foto 1 i 2: recollida de material al Casal de Joves.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal