fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El grup de suport a la CUP-CC fa una crida a la participació en la campanya electoral -Política- 08/09/2015

Una vintena de persones van participar ahir dilluns en la primera reunió del grup de suport a la CUP-Crida Constituent per a les eleccions del 27 de setembre. Moltes d'elles hi van assistir a títol personal, però moltes altres venien d'organitzacions locals com el COP-Compromís per Ripollet o Procés Constituent.

El grup de suport a la CUP-CC fa una crida a la participació en la campanya electoral -Imatge 1-

Aquest grup de suport ha fet una crida a la participació en l'acte d'inici de campanya a Ripollet, el qual tindrà lloc dijous a la nit a la plaça Onze de Setembre a partir de dos quarts de dotze de la nit. Hi haurà rom cremat i un bateig simbòlic de la plaça amb el nom de República Catalana. A les 12 de la nit es faran les ofrenes florals del COP i del grup de suport de la CUP-Crida Constituent, els parlaments polítics i es finalitzarà amb el cant de 'Els segadors' i la tradicional enganxada de cartells d'inici de campanya.

El grup de suport a la CUP-Crida Constituent es tornarà a reunir el 14 de setembre a les set de la tarda al local del COP, al número 7 de la plaça Onze de Setembre.

Cal recordar que Ripollet va acollir dissabte, 5 de setembre, l'acte d'aprovació de les propostes electorals d'aquesta formació política sota el nom de 'Declaració de Ripollet'. L'acte, que va tenir lloc al Teatre Auditori del Mercat Vell, va comptar amb la participació de l'alcalde de Ripollet, José María Osuna (representant també del COP-Compromís per Ripollet) i de la regidora ripolletenca Pilar Castillejo, número 10 de la CUP-Crida Constituent per Barcelona.

E.P.



Continguts relacionats amb aquest:
- 27S a Ripollet - Resultats [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal