fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La CUP presenta el seu full de ruta per al 27S sota el nom 'Declaració de Ripollet' -Política- 07/09/2015

La formació política de la CUP-Crida Constituent va presentar dissabte, 5 de setembre, al Teatre Auditori del Mercat Vell el seu programa electoral i full de ruta de cara a les eleccions del 27 de setembre. Aquest programa de propostes porta el títol de 'Declaració de Ripollet', en reconeixement a la vila que ha acollit l'assemblea oberta on s'ha redactat. L'acte va comptar amb la presència del candidat a la presidència de l'agrupació, Antonio Baños, i la número 4 de la llista per Barcelona, Gabriela Serra. José María Osuna, alcalde de Ripollet i representant de l'agrupació COP-Compromís per Ripollet, va donar la benvinguda als presents al Teatre Auditori.

La CUP presenta el seu full de ruta per al 27S sota el nom 'Declaració de Ripollet' -Imatge 1-La CUP presenta el seu full de ruta per al 27S sota el nom 'Declaració de Ripollet' -Imatge 2-La CUP presenta el seu full de ruta per al 27S sota el nom 'Declaració de Ripollet' -Imatge 3-La CUP presenta el seu full de ruta per al 27S sota el nom 'Declaració de Ripollet' -Imatge 4-La CUP presenta el seu full de ruta per al 27S sota el nom 'Declaració de Ripollet' -Imatge 5-

En el seu parlament, Osuna va recordar que Ripollet és "un municipi amb una llarga trajectòria en lluites populars i obreres" i va posar com a exemple el mateix Teatre Auditori del Mercat Vell, que és una realitat "gràcies a la reivindicació veïnal i del COP". José María Osuna, en representació de Compromís per Ripollet, va recordar que la formació "va ser pionera en aquest tipus de candidatures municipalistes, populars i de ruptura", pel que "és un orgull el reconeixement de la CUP-Crida Constituent cap al COP, i l'elecció de Ripollet per celebrar aquest acte".

En els seus parlaments, Antonio Baños i Gabriela Serra van desgranar alguns dels punts més importants d'aquesta 'Declaració de Ripollet'. En ella, en destaquen la futura declaració unilateral d'independència per Catalunya i l'aplicació d'un programa d'emergència social. Aquest pla de xoc prioritzarà l'aturada dels desnonaments, dels acomiadaments i de les retallades. Segons Baños, aquests punts serien "inqüestionables" en una hipotètica futura negociació amb altres forces polítiques.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal