fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans al Parlament, visita Ripollet -Política- 02/09/2015

Divendres, 28 d'agost, l'agrupació local de Ciutadans a Ripollet va rebre la visita d'Inés Arrimadas, candidata del partit al Parlament de Catalunya. Coincidint amb els escorcolls que es van produir a diverses seus de Convergència Democràtica, Arrimadas va acusar el president Artur Mas d'impulsar "la independència i la llista conjunta per amagar-se, no donar explicacions i que no es parli de corrupció". La candidata de Ciutadans va avançar que demanaria la compareixença del president de la Generalitat al Parlament.

Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans al Parlament, visita Ripollet -Imatge 1-Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans al Parlament, visita Ripollet -Imatge 2-Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans al Parlament, visita Ripollet -Imatge 3-Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans al Parlament, visita Ripollet -Imatge 4-

Respecte als últims resultats municipals de C's a Ripollet, Inés Arrimadas va afirmar: "Ripollet és la constatació de la consolidació del projecte de Ciutadans també a escala local; sempre diem que la regeneració democràtica ha d'estar a tots els nivells administratius, i el nivell local és fonamental". Josep Gabarra, coordinador de C's Ripollet, va afirmar que "és un estímul comptar amb la presència de la candidata al Parlament de Catalunya". Albirant la tornada del curs polític aquest setembre, Gabarra va avançar que negociarà amb el Govern local per a una "retallada en alguns impostos, com IBI o Impost de Circulació, que durant molts anys han anat pujant any rere any".

J.S.



Continguts relacionats amb aquest:
- 27S a Ripollet - Resultats [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal