fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centre Cultural acull una exposició d'Elena Lebrón i una altra dels 30 anys dels Diables -Cultura- 09/09/2015

El Centre Cultural acull gairebé tot aquest mes dues exposicions, que es podran visitar fins al 24 de setembre. A la Sala d'Art es trobaran els dibuixos dels mobles imaginats de l'artista ripolletenca Elena Lebrón, mentre que a la Sala 1 hi haurà una mostra sobre els 30 anys dels Diables de Ripollet.

El Centre Cultural acull una exposició d'Elena Lebrón i una altra dels 30 anys dels Diables -Imatge 1-El Centre Cultural acull una exposició d'Elena Lebrón i una altra dels 30 anys dels Diables -Imatge 2-

L'exposició d'Elena Lebrón és un recorregut per una part de la seva obra. L'artista local ha participat en els tallers artístics del Centre Cultural, d'on prové part de la seva formació i que li ha permès anar cercant el seu propi camí creatiu. A la mostra es pot veure un recull dels seus treballs on experimenta amb el color i les textures, tot al voltant d'una mateixa temàtica que dóna nom a la mostra: els mobles imaginats. Aquesta exposició està organitzada pel Patronat Municipal de Cultural (PMC).

Per altra banda, '30 anys dels Diables de Ripollet: foc, cultura, festa i tradició' és el títol de l'exposició d'una trentena d'imatges de l'entitat i que compta amb el suport del PMC. Es tracta d'una sèrie de moments viscuts al costat d'altres colles d'arreu i d'altres moments intensos que els Diables han pogut gaudir a Ripollet. Els Diables de Ripollet ja van celebrar un acte del seu trentè aniversari el 13 de juny, durant la celebració dels cinc anys de la colla infantil. Com a colofó al correfoc en el qual van participar diablons de tot Catalunya, els Diables van realitzar una exhibició pirotècnica a les pistes de l'Esbar.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal