fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Nit de rumba i heavy metal -Cultura- 30/08/2015

Diumenge, 30 d'agost, pujaran a partir de les 22 hores a l'escenari del parc d'Oriol Martorell els grups Camaleón, Moonshide i Tales of Gaia, guanyadors del Certamen de Grups Locals. Camaleón fusiona la rumba i el reggae, mentre que Moonshide i Tales of Gaia són genuïnament heavy metal.

Nit de rumba i heavy metal -Imatge 1-Nit de rumba i heavy metal -Imatge 2-Nit de rumba i heavy metal -Imatge 3-

Camaleón
Aquesta banda de rumba i reggae torna a Ripollet, després que l'any passat es va imposar al Concurs de Grups Locals i fos telonera del conjunt Bongo Botrako. Camaleón va néixer l'estiu del 2012 i, des de llavors, han anat ampliant el seu repertori, que han mostrat a sobre els escenaris. Han tocat també a la Nit Jove Ripollet i van quedar en 2a posició al concurs musical del bar Blue Note de Cerdanyola. La banda està formada per Jairo García, David Salgado, Àlex Borràs, Daniel Mas i Víctor Pecanins. Aquest any s'han concentrat a gravar un primer disc de debut. A més, al concert de grups locals, Camaleón presentarà els seus nous temes.

Moonshide
Durant un any, els membres de Moonshide van haver de superar diversos entrebancs per publicar el seu primer CD, però al desembre del 2014 el somni es va fer realitat, i el disc 'Everlasting' va veure la llum. Des de llavors, la banda de metal progressiu s'ha concentrat en la promoció del disc. Així doncs, en el concert de grups locals basaran bona part del repertori en aquests temes. El grup està format per Mireia Cuesta, Jordi Palacios, Luis del Canto, Alberto del Canto i Daniel Barros. És el primer cop que toquen a Ripollet, i tenen bones expectatives de fer "un concert divertit entre amics".

Tales of Gaia
Aquest grup de power metal va néixer al 2010 i s'ha anat fent un espai dins de l'escenari heavy barceloní. Ha tocat a l'Ovella negra, a Razzmatazz 3, al Prospe Hell Metal Fest, al Necropolis Fest de Cerdanyola i a la Sala Inferno de Terrassa. El 2012 van gravar la seva primera cançó en un estudi, i aquest any han publicat el seu EP de debut 'Breaking Dawn' i han iniciat la seva gira de promoció. Néstor Català, Javi Carrillo, Raul Moriana, Niceto Aguilera i Sergi Sabater formen Tales of Gaia. En el concert de grups locals, el conjunt presentarà els temes de 'Breaking Dawn' i regalarà al públic del concert dos temes inèdits.

Fotos: Moonshide, Camaleón i Tales of Gaia.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal