fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Nit de molts decibels amb la 23a edició del Ripollet Rock Festival -Cultura- 28/08/2015

Divendres, 28 d'agost, a les 21.30 hores s'obre el teló d'una nova edició del Ripollet Rock Festival, que tindrà el seu escenari al parc dels Pinetons. El cartell d'aquesta vint-i-tresena edició l'encapçala la banda noruega Jorn. La formació de hard rock, liderada pel polifacètic vocalista Jorn Lange, és el primer grup noruec que visita Ripollet. També hi haurà bon heavy metal de la mà dels alemanys Iron Savior. Del panorama nacional arriba la banda asturiana Alquimia, el nou projecte musical d'Alberto Rionda, guitarrista i fundador d'Avalanch. El metal extrem anirà a càrrec dels catalans Stained Blood i, per altra banda, el punt de rock urbà el posarà la banda ripolletenca Ron de Kaña.

Nit de molts decibels amb la 23a edició del Ripollet Rock Festival -Imatge 1-Nit de molts decibels amb la 23a edició del Ripollet Rock Festival -Imatge 2-Nit de molts decibels amb la 23a edició del Ripollet Rock Festival -Imatge 3-Nit de molts decibels amb la 23a edició del Ripollet Rock Festival -Imatge 4-


L'obertura de les portes per accedir als concerts serà a dos quarts de deu de la nit, i el primer concert començarà a les 22 hores, a càrrec dels Ron de Kaña. A les 23 hores serà el torn de Stained Blood, i una hora després pujarà a l'escenari Alquimia. Iron Savior iniciarà el seu concert a les 1.25 hores i el festival tindrà el seu punt culminant a les tres de la matinada amb la irrupció de Jorn, cap de cartell d'enguany.

Sessió de firmes
Tots els grups que participen al Ripollet Rock Festival s'han ofert a l'organització per preparar unes sessions de firmes, on estamparan la seva rúbrica als discos o les samarretes dels assistents. Aquestes sessions de signatures començaran a les 23.15 h. i es realitzaran al llarg de la nit: Ron de Kaña (23.15 h.), Iron Savior (0.00 h.), Stained Blood (0.45 h.), Jorn (01.15 h.) i Alquimia (01.50 h.).

Per a més informació sobre el Ripollet Rock Festival i les notícies d'última hora, podeu visitar la seva pàgina web <www.ripolletrockfestival.com>.

Fotos: Imatge dels components de Ron de Kaña i cartells del Ripollet Rock Festival.

R.H./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal