fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tot a punt per a una nova Festa Major de Ripollet, del 28 al 31 d'agost -Cultura- 26/08/2015

Tot és a punt perquè Ripollet visqui una nova Festa Major. Serà del 28 al 31 d'agost, i el programa inclou activitats per a tots els gustos i edats, moltes d'elles organitzades amb una elevada participació d'entitats locals. Es tracta d'una seixantena d'actes, entre els quals destaquen especialment les actuacions musicals. En aquest sentit, cal destacar la vint-i-tresena edició del Ripollet Rock Festival i la música a la fresca d'Stompers. I també el concert rociero, el festival flamenc i les orquestres, havaneres, música de dj i jazz. En aquesta festa, a més, es podrà gaudir de la música de cinc grups locals i del concert de Xuxo Jones, que serà el plat fort de dissabte. Com és habitual, els dj de Ripollet Ràdio posaran el punt final a la festa, amb el Ball de Confeti. L'humor pren el relleu a la màgia en el pregó de 2015, amb ReEugenio, que actuarà a la plaça de Pere Quart.

Tot a punt per a una nova Festa Major de Ripollet, del 28 al 31 d'agost -Imatge 1-Tot a punt per a una nova Festa Major de Ripollet, del 28 al 31 d'agost -Imatge 2-Tot a punt per a una nova Festa Major de Ripollet, del 28 al 31 d'agost -Imatge 3-Tot a punt per a una nova Festa Major de Ripollet, del 28 al 31 d'agost -Imatge 4-

Al programa tampoc falten les propostes més tradicionals, com ara les ballades de sardanes, les actuacions dels Gegants, els Diables o els Trabucaires, a més de la Mostra de Bestiari i el Mercat Medieval, que torna amb tallers, espais de jocs tradicionals i actuacions. Ball, acrobàcies i diversos espectacles infantils, a més de tallers de fotografia i maquillatge són algunes de les propostes per als més petits. I no hi falten les curses i activitats esportives de tot tipus, a més del Torneig d'Escacs i la Baixada de Carretons, que enguany es podrà veure també a través de pantalles al carrer. El programa es completa amb exposicions, activitats sobre el patrimoni i la història local, obres de teatre i el castell de focs artificials.

Descarregueu-vos el programa complet en PDF.

Inscripcions obertes a les diverses activitats
Per altra banda, ja són obertes les inscripcions per a les activitats de la Festa Major. Al Centre Cultural es poden formalitzar les inscripcions per al Taller de Fotografia Infantil que organitzarà Afocer, i també per al Torneig de Bàsquet al Carrer 3x3. Al CIP Molí d'en Rata s'han de realitzar les inscripcions per a l'itinerari cultural sobre el desenvolupament urbà de Ripollet, i per al Taller de Tast de Cava. Ambdues activitats tenen les places limitades. A la web del PAME <pame-ripollet.org> es poden gestionar les inscripcions per a la Cursa BTT, i per a la Cursa Popular de Festa Major.

Altres activitats amb inscripció prèvia són la Baixada de Carretons i el Torneig de Partides Ràpides d'Escacs. En el primer cas, les inscripcions es poden fer a través del web <baixadadecarretons.com>. En el cas dels escacs, els interessats s'hi poden apuntar al correu del Club d'Escacs Ripollet (escacsripollet@gmail.com) o el mateix dia a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

R.H./E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal