fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal de Ripollet del 23 de juliol -Plens- 28/07/2015

En el Ple d'aquest dijous, 23 de juliol, davant d'un nombrós públic, es va aprovar per unanimitat de tots els partits polítics la proposta de retribucions i indemnitzacions per als regidors. Es tracta d'un dels punts que es van retirar de l'anterior Ple i que els representants polítics han estat negociant per tal d'arribar a un consens. Amb l'aprovació d'aquest punt, l'alcalde passarà a rebre una retribució anual bruta de 44.100 euros. Tres regidors tindran una dedicació del 50%, amb una retribució de 16.118 euros bruts a l'any cadascun. Per últim, la resta de regidors cobraran per assistència als plens i les reunions dels òrgans del consistori. Així se'ls assigna 200 euros per assistir al Ple ordinari, 150 euros per les comissions informatives i 75 euros per les juntes de govern local. L'equip de govern va explicar que aquest règim retributiu suposava un estalvi global.

Acords del Ple Municipal de Ripollet del 23 de juliol -Imatge 1-Acords del Ple Municipal de Ripollet del 23 de juliol -Imatge 2-Acords del Ple Municipal de Ripollet del 23 de juliol -Imatge 3-Acords del Ple Municipal de Ripollet del 23 de juliol -Imatge 4-Acords del Ple Municipal de Ripollet del 23 de juliol -Imatge 5-


El Ple també va aprovar que l'alcalde José María Osuna, de Decidim Ripollet, i Juan Parralejo, del PSC, fossin els representants del consistori a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Així mateix i, per unanimitat, es va donar el vistiplau als representants municipals que participaran en els òrgans supramunicipals, com ara el Consorci per a la Normalització Lingüística o el Consorci de Turisme del Vallès Occidental. En aquesta relació de delegats hi ha representació de tots els partits polítics que formen el consistori.

Per últim, es va aprovar una moció d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), presentada per Convergència i amb aportacions per part de Decidim i Esquerra Republicana-Junts per Ripollet, que es realitzaria en cas que les forces sobiranistes obtinguessin majoria el 27S a Ripollet. Hi van estar en contra PP, Ciutadans i PSC. Seguidament va tirar endavant, per unanimitat, una moció de condemna per un cas d'assetjament homòfob a un institut de Girona. El Ple també va donar el seu vistiplau a una moció demanant llibertat per al jove Alfonso Fernández i una altra reclamant l'indult per l'activista Sergi Hernández. Les dues mocions, presentades per Decidim Ripollet, van rebre el vot favorable d'ERC-JpR, l'abstenció de Convergència i del PSC i el vot contrari de Ciutadans. El PP es va oposar a la primera moció, i es va abstenir en la segona.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal