fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Darreres novetats de la Festa Major 2015 -Cultura- 21/07/2015

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet està ultimant aquests dies els preparatius de la Festa Major 2015, que tindrà lloc els dies 28, 29, 30 i 31 d'agost. Tot i que el programa d'actes està aprovat des de fa mesos, el nou equip de govern ha assumit la feina feta per la Comissió i ha incorporat algunes novetats per l'edició d'enguany. En paraules del regidor de Cultura, Oriol Mor, "des del govern agraïm la tasca feta tant per part de les entitats, com de la Comissió. A partir d'ara s'obre una nova etapa amb l'objectiu de fer una festa molt més popular i participativa, amb mecanismes que permetin la reflexió sobre aquells aspectes que s'han reivindicat durant anys. Finalment, convidem a tota la ciutadania a participar de la Festa Major de tots i totes".

Darreres novetats de la Festa Major 2015 -Imatge 1-


El regidor Oriol Mor es va reunir l'1 de juliol, aprofitant el sorteig de les barres de bar del concert, amb els membres de la Comissió per intercanviar impressions i informar-los de les novetats d'aquest any. Entre elles, l'espai jove deixarà d'anomenar-se 'Gibrelleta', però es mantindran els actes destinats als joves de Ripollet, com ara el concert de Ripollet Rock o el de grups locals, entre d'altres.

Una altra novetat destacada és la possibilitat que la ciutadania faci suggeriments, queixes o millores, mitjançant un petit formulari que es podrà omplir al Centre Cultural i dipositar en una urna. També es podrà fer arribar a través de l'APP Festa Major Ripollet. Per potenciar la comunicació a través de les xarxes socials, també s'ha creat l'instagram Festa Major Ripollet, on es recopilaran totes les fotos que es facin durant la festa i es pengin amb el hashtag #FMRipollet. Entre totes les imatges rebudes, es sortejaran dues entrades per al musical 'Mar i Cel' de Dagoll Dagom. A més, el twitter @culturaripollet anirà informant de totes les notícies d'aquests dies.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal