fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple del 2 de juliol de 2015 -Plens- 02/07/2015

La sessió plenària del dijous, 2 de juliol, portarà a aprovació les retribucions dels grups polítics i també dels regidors de l'equip de govern. Segons ha avançat en roda de premsa l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, la proposta de nou funcionament és més transparent i en global suposarà un estalvi.
Així, l'alcalde tindrà dedicació exclusiva i un sou de 2.200 euros nets mensuals. La resta de regidors del govern no cobraran per assistència a reunions, sinó una quantitat fixa mensual. Tres tindran una dedicació del 50%, amb una compensació de 1.000 euros nets i els altres cinc del 22% i 500 euros. Tots ells estaran assegurats.
Quant a les assignacions als grups polítics, cadascun percebrà 500 euros cada mes i 100 euros per regidor. En el cas de Decidim, anirà tot al partit. La resta de regidors de l'oposició rebran 200 euros per Ple i 150 per assistència a comissions. En el capítol econòmic, també cal destacar la proposta d'eliminar les dietes dels patronats, que eren de 50 euros per membre.

Avanç del Ple del 2 de juliol de 2015 -Imatge 1-

Altres punts que es tractaran a la sessió d'aquest dijous seran la proposta per mantenir els plens el darrer dijous de mes, el nomenament dels portaveus, delegacions dels patronats, dels membres de les comissions informatives de Centrals i Territorials -on hi haurà un representant de cada partit polític- i dels diferents òrgans municipals i supramunicipals.

El Ple, que és obert al públic, se celebra a les 19.30 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es pot seguir per ràdio i en video al canal Ripollet TV a YouTube..

Foto: l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, acompanyat del regidor de Manteniment i Neteja de la via pública i d'Habitatge, Santos Gómez.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal