fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Esquerra Republicana de Catalunya a Ripollet renova la seva executiva -Política- 29/06/2015

La secció local d'ERC va celebrar el passat 16 de juny una assemblea extraordinària on es va aprovar per unanimitat una nova executiva, encapçalada per Jordi Soldevila, número 2 de la llista d'ERC-Junts per Ripollet-Acord Municipal.

Esquerra Republicana de Catalunya a Ripollet renova la seva executiva  -Imatge 1-

La nova executiva, presidida per Soldevila, que deixa el càrrec de secretari d'Imatge, Comunicació i Xarxes Socials, també compta amb Anna Montero com a secretària d'Organització; Maria Isabel Magdaleno a Finances; Gerard Sugranyes a Comunicació; Joan Ricart a Entorn, i Francesc Gargallo a Logística. La regidora d'ERC, Lurdes Serra, estarà present a l'executiva com a portaveu del grup municipal d'ERC-JpR-AM.

Els motius d'aquesta renovació, segons la nova executiva, ha estat la necessitat d'una reorganització del funcionament de la secció local a causa de l'augment de militants i el fet d'haver obtingut representació al consistori. Un altre punt clau del nou període que ERC ha encetat de cara a les eleccions del 27 de setembre, és "avançar cap al progrès social i democràtic per reafirmar el partit com a força d'esquerres i de regeneració democràtica, cap al progrès nacional per assolir la independència i començar a construir la nova República Catalana, i cap al progrès municipal per seguir millorant la qualitat de tots els àmbits de Ripollet des del nou grup municipal".

Foto: Jordi Soldevila, nou president d'ERC a Ripollet i Lurdes Serra, regidoria i portaveu del grup municipal d'ERC-JpR-AM.
 
R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal