fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El cine musical nord-americà, protagonista de les Nits de Música -Cultura- 11/06/2015

Aquest divendres, 12 de juny, el Centre Cultural acollirà una nova edició de les Nits de Música. La trobada acostarà els assistents al setè art, mitjançant els musicals nord-americans. Es tracta de la 14a sessió dedicada a la 'Història del cinema musical nord-americà: de l'època muda a l'actualitat', que se centrarà en les produccions de Hollywood dels anys 1947 i 1948.

El cine musical nord-americà, protagonista de les Nits de Música -Imatge 1-El cine musical nord-americà, protagonista de les Nits de Música -Imatge 2-El cine musical nord-americà, protagonista de les Nits de Música -Imatge 3-

Les Nits de Música d'aquest divendres anirà a càrrec del cinèfil Lluís López i de Joana Raja, de la Filmoteca de Catalunya, i col·laboradora de Ripollet Ràdio i Revista de Ripollet. Sota la coordinació de Rafael López i Àngel Esteve, els dos ponents han escollit diversos fragments de musicals emblemàtics dels anys 1947 i 1948.

Es podrà gaudir de fragments de pel·lícules com ara 'Living in a big way' (no estrenada a Espanya), 'Summer Holiday' (no estrenada), 'A song is born' ('Nace una canción'), 'The pirate' (no estrenada), 'Easter parade' ('Desfile de Pascua') i 'Words and music' ('Palabras y música'). Les Nits de Música començarà a les 20 hores, i és un acte gratuït organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

Fotos: Foto arxiu d'un acte anterior i cartells promocionals de la propera edició de les Nits de Música

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal