fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
CiU copsa les opinions dels veïns en l'acte central de campanya -Política- 20/05/2015

Convergència i Unió va celebrar aquest diumenge, 17 de maig, el seu acte central de campanya. Es van situar a la rambla amb una carpa informativa, des d'on explicaven les seves propostes d'acció de govern i, per altra banda, resolien els dubtes dels veïns que s'hi acostaven. "Hi va haver molta afluència de persones, i això ens va permetre també copsar les seves impressions i preocupacions", explica el candidat de CiU a l'alcaldia, Xavier Peñarando.

CiU copsa les opinions dels veïns en l'acte central de campanya -Imatge 1-CiU copsa les opinions dels veïns en l'acte central de campanya -Imatge 2-CiU copsa les opinions dels veïns en l'acte central de campanya -Imatge 3-
L'acte va comptar també amb un vessant més lúdic. Es van instal·lar uns inflables per als menuts, i també se'ls va convidar a un taller de dibuix i pintura. Mentrestant, els seus pares podien conversar amb els membres de l'agrupació política. "Es tracta d'un contacte més proper que permet una conversa distesa, on els veïns ens expliquen les seves inquietuds i els seus interessos; sobretot, ens preguntaven per les nostres propostes en la gestió del dia a dia", assenyala Peñarando.

Fotos: CDC - Ripollet

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal