fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El diputat de la CUP, David Fernández, participa en un cafè tertúlia de Decidim Ripollet -Política- 18/05/2015

David Fernández, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, va visitar Ripollet el passat divendres, dia 15, per participar en un cafè tertúlia organitzat per Decidim Ripollet. En un dia tan simbòlic com el 15 M, Fernández va denunciar la campanya de criminalització del moviment, tant per part del govern de la Generalitat, com dels mitjans i va criticar el procés judicial als condemnats per l'acte Aturem el Parlament.

El diputat de la CUP, David Fernández, participa en un cafè tertúlia de Decidim Ripollet -Imatge 1-El diputat de la CUP, David Fernández, participa en un cafè tertúlia de Decidim Ripollet -Imatge 2-El diputat de la CUP, David Fernández, participa en un cafè tertúlia de Decidim Ripollet -Imatge 3-El diputat de la CUP, David Fernández, participa en un cafè tertúlia de Decidim Ripollet -Imatge 4-

El diputat de la CUP, que a la nit va participar en l'acte central de les CAV al Vallès, va destacar el paper històric del COP, tant a Ripollet com a la comarca, tot assegurant que "la democràcia comença des de baix" i que, en aquest sentit, el Vallès ha estat un important laboratori. Fernández també va destacar la importància de la unitat en la candidatura de les CAV i la CUP al Vallès.

El cafè tertúlia va comptar amb les intervencions d'alguns dels assistents, entre ells els primers tres regidors del COP a l'Ajuntament de Ripollet; la regidora del COP i membre de Decidim, Pilar Castillejo, i el cap de llista de Decidim Ripollet, Jose María Osuna. Entre els temes que van anar sorgint, es van parlar de les retallades del govern Central i de la Generalitat, del paper dels bancs, el frau fiscal i la corrupció política o el conflicte laboral de Telefònica i el paper dels sindicats.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal