fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC presenta un programa electoral amb el llenguatge de Whatsapp -Política- 12/05/2015

El PSC posa tota la confiança en les noves tecnologies per fer el seu programa electoral "fàcil de veure i de llegir". El document, que arribarà a totes les bústies dels domicilis de Ripollet, està elaborat de forma molt visual i usant l'estil de Whatsapp, la popular aplicació de conversa per a telèfons mòbil.


El PSC presenta un programa electoral amb el llenguatge de Whatsapp -Imatge 1-

El candidat socialista, Juan Parralejo, va explicar aquest dilluns, 11 de maig, que el programa s'estructura en quatre parts. Una introducció, "on es mostren els compromisos acomplerts" durant aquesta legislatura. Una tasca de govern que, a parer de Parralejo, ha fet que l'Ajuntament de Ripollet tingui "una economia sanejada", i sigui "el segon consistori de Catalunya menys endeutat".

 

La segona part del programa electoral del PSC està formada per 40 fotografies amb 40 accions del govern. Parralejo assegurava: "hem acomplert moltes propostes, la major part previstes en el pla de mandat".

 

La tercera part del programa electoral són les fotos dels membres de la candidatura socialista, una candidatura "paritària, renovada al 50%, i amb una mitjana d'edat de 45 anys", va assenyalar Parralejo.

 

Finalment, la part final de les propostes del PSC per als propers quatre anys es tanquen amb una sèrie de converses tipus Whatsapp que mostren algunes d'aquestes propostes.

 

A més, el programa inclou tres codis QR on es poden trobar els projectes i les actuacions fets pel PSC en el govern en els darrers quatre anys, les propostes futures i un àudio amb aquestes mateixes propostes per als propers quatre anys.

 

Finalment, el PSC va anunciar el llançament d'una aplicació per a telèfons mòbils (anomenada PSC Ripollet), on els usuaris podran trobar també el contingut del programa electoral i a la llarga es preveu convertir l'eina en un vehicle de comunicació amb els militants i simpatitzants.

 

E.P.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal