fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 12 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal del 30 d'abril -Plens- 04/05/2015

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat dijous, 30 d'abril, la sessió ordinària del Ple Municipal, la darrera abans de les eleccions municipals. Aquesta va comptar amb 9 punts a l'ordre del dia, molts d'ells aprovats per unanimitat, com ara un expedient de modificació de crèdits dels Patronats d'Esports i Cultura i la modificació de conceptes retributius i de relació de llocs de treball de la Policia Local.

Acords del Ple Municipal del 30 d'abril -Imatge 1-Acords del Ple Municipal del 30 d'abril -Imatge 2-Acords del Ple Municipal del 30 d'abril -Imatge 3-Acords del Ple Municipal del 30 d'abril -Imatge 4-

L'aprovació del pacte de condicions de treball del personal funcionari i el conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament va comptar amb el vot favorable de tots els grups, a excepció del PP, que s'hi va abstenir. El Ple també va aprovar amb el suport de tots els grups i l'abstenció del CpR la delegació de competències a l'alcalde per tal de formalitzar un contracte d'arrendament entre l'Ajuntament i la direcció general de la Policia Nacional de l'immoble ubicat al carrer de Montcada 77-79.

A l'apartat de mocions s'hi va debatre una, presentada pel COP-CpR, contra la incineració de residus en cimenteres, que va comptar amb el vot favorable de CpR i ICV-EUiA, l'abstenció del PP i el vot contrari de PSC i CiU, de manera que no va ser aprovada.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal