fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC presenta la seva llista electoral, encapçalada per Lurdes Serra -Política- 30/03/2015

El passat dissabte, 28 de març, es va presentar oficialment, en un acte al parc del riu Ripollet, davant l'Ajuntament de Ripollet, la llista de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya-Junts per Ripollet-Acord Municipal (ERC-JpR-AM). Entre els cinc primers, essent Lurdes Serra l'alcaldable, hi ha dos independents i membres de Junts per Ripollet, plataforma que dóna suport a ERC. La llista la tanca, de forma simbòlica, Joan Ros i Blancafort, nét de l'últim l'alcalde de Ripollet, escollit democràticament durant la República, Josep Ros i Prats.

ERC presenta la seva llista electoral, encapçalada per Lurdes Serra -Imatge 1-ERC presenta la seva llista electoral, encapçalada per Lurdes Serra -Imatge 2-

La cap de llista, Lurdes Serra, va explicar que presentaven la candidatura "amb molta il·lusió, moltes ganes i molta força. Portem molt de temps fent una reflexió de com havíem d'encarar les eleccions municipals i parlant amb molta gent de la societat civil interessada a donar suport a la candidatura d'ERC. Per això es crea la Plataforma Junts per Ripollet i pensem que és el moment de canviar les coses. Cal un canvi a Ripollet". Segons Serra, ERC ha d'estar present a l'Ajuntament per dos motius: "el primer és per fer realitat un canvi i donar resposta a les necessitats reals del nostre municipi" i el segon "per encarar el moment històric que se'ns posa per davant, per tal de començar a assentar les bases de la construcció d'aquest nou país, que el 27 de setembre es farà ja una realitat".

Lurdes Serra, Jordi Soldevila, Joan Ricart (Independent), Ferran Lizana (Independent) i Maria Isabel Magdaleno són els cinc primers de la llista d'ERC-JpR-AM.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal