fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Dissabte de precampanya a Ripollet -Política- 16/03/2015

Diverses formacions polítiques van celebrar el passat dissabte, 14 de març, a Ripollet actes de precampanya, de cara a donar a conèixer les seves propostes i recollir alhora opinions dels ciutadans per als seus respectius programes. Així, PP, Solidaritat per la Independència, Decidim Ripollet i EUiA van coincidir el matí de dissabte amb actes tant a la rambla com al Centre Cultural.

Dissabte de precampanya a Ripollet -Imatge 1-Dissabte de precampanya a Ripollet -Imatge 2-Dissabte de precampanya a Ripollet -Imatge 3-Dissabte de precampanya a Ripollet -Imatge 4-Dissabte de precampanya a Ripollet -Imatge 5-

D'una banda, Decidim Ripollet va realitzar al Centre Cultural una assemblea oberta sobre democràcia i participació, un dels tres eixos bàsics del seu programa electoral. La jornada, molt participativa, va comptar amb tallers per poder elaborar el programa de govern en aquest àmbit. Amb aquest acte es tanca un programa que ha constat amb diverses xerrades i un cinefòrum. La formació ha fet una valoració molt positiva de la quinzena i ja prepara el proper bloc d'actes sobre Desenvolupament local, on treballaran temes d'ocupació, urbanisme i gestió de serveis, entre d'altres. Dijous, 19 de març, a les 19.30h a El Local, debatran sobre polítiques d'ocupació i atenció als aturats i comptaran amb la presència de Vidal Aragonés, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda. El darrer bloc serà el d'àmbit social.

Un cop finalitzada l'assemblea de Decidim, EUiA va presentar a la mateixa sala d'actes del Centre Cultural a Pablo López com a candidat.
D'altra banda, Solidaritat Catalana per la Independència va muntar un estand a la rambla de Sant Jordi, davant el Centre Cultural, mentre que el PP ho va fer davant el parc dels Mestres.

Foto 1 i 2: Assemblea de Decidim Ripollet.
Foto 3: Estand del PP.
Foto 4 i 5: Estand de Solidaritat Catalana per la Independència.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal