fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Presentada Iolanda Bethencourt, com a candidata per Solidaritat Catalana per la Independència -Política- 06/03/2015

Solitaritat Catalana per la Independència va presentar el dijous, 5 de març, a Iolanda Bethencourt com a candidata a les properes eleccions municipals. La formació, que es presenta per primer vegada a Ripollet, va defensar un ajuntament que garanteixi les necessitats bàsiques de tots els ciutadans, una gestió eficaç dels recursos municipals, major participació ciutadana en les decissions i transpararència en l'activitat econòmica de l'Ajuntament.

Presentada Iolanda Bethencourt, com a candidata per Solidaritat Catalana per la Independència -Imatge 1-Presentada Iolanda Bethencourt, com a candidata per Solidaritat Catalana per la Independència -Imatge 2-Presentada Iolanda Bethencourt, com a candidata per Solidaritat Catalana per la Independència -Imatge 3-Presentada Iolanda Bethencourt, com a candidata per Solidaritat Catalana per la Independència -Imatge 4-

La presentació va comptar amb el suport de varis alcaldables del SI vallesans i la xerrada d'Uriel Beltran, secretari general del SI, que va parlar de la millora que suposaria per al futur econòmic de Catalunya la Declaració Unilateral d'Independència.

Bethencourt és llicenciada en Geografia i Història i té estudis d'informàtica i idiomes. Amb àmplia experiència al sector editorial, actualment és directora de drets d'autor i comerç internacional d'un grup editorial català.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal