fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
El KFTÍ aposta pel respecte, la convivència i la seguretat a les xarxes socials -Joventut- 03/03/2015

Aquests són els tres eixos educatius que més intensament s'han treballat durant els primers mesos de l'any al KFTÍ del Casal de Joves. Des de l'inici del curs, els joves de KFTÍ han conegut les diferents entitats que participen activament al municipi amb l'objectiu de promoure actituds de socialització positiva en el seu entorn així com d'associacionisme. Aquest fet va ajudar a què el KFTÍ participés a la rua de carnaval, dins la comparsa de l'Esplai La Gresca, promovent aquest esperit cívic d'implicació en l'activitat cultural del poble.

El KFTÍ aposta pel respecte, la convivència i la seguretat a les xarxes socials -Imatge 1-

Un altre dels temes importants treballats ha estat l'ús de les xarxes socials, el tractament de la imatge i la socialització digital. Així, s'ha col·laborat amb el cos de Mossos d'Esquadra que han fet dues xerrades el mes de febrer sobre internet segura, dirigides tant al grup de petits (de 12 a 14 anys) com de grans (de 15 a 17 anys), amb l'objectiu de promoure conductes saludables i de respecte sobretot pel que fa a les xarxes socials.

D'altra banda, i amb l'objectiu de treballar valors com el respecte, la convivència, l'esforç i l'esperit de superació, el passat dimarts, 24 de febrer, va visitar el Kftí Abner Lloveras, esportista de MMA, campió d'Espanya de kickboxing (2005), de boxa olímpica (2011), de jiu-jitsu brasiler i més recentment de jiu-jitsu Cup a Dubai (2014), entre d'altres títols. Abner va parlar, acompanyat del regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez, de la seva carrera professional, del seu esforç per aconseguir els seus triomfs, de la necessitat de formar-se i de ser disciplinat i del mal ús de la violència a la societat. Aquestes xerrades tenen un caràcter pedagògic i pretenen ajudar a establir objectius pels joves usuaris de Kftí.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal