fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Vallès Net presenta al·legacions a la petició de renovació de la llicència ambiental de l'Ecoparc2 -Medi Ambient- 03/03/2015

La Plataforma Vallès Net ha enviat una nota de premsa on afirma que ha pogut accedir a la documentació que l'empresa que gestiona l'Ecoparc 2 ha presentat per tal de renovar la llicència ambiental. En l'expedient, que està tramitant la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat, s'han observat nombroses irregularitats i manca de documentació. Motiu pel qual Vallès Net ha presentat més de 70 al·legacions. La llicència ambiental que va demanar Ecoparc en el moment de la seva obertura va ser concedida l'any 2003 i s'ha de renovat cada 8 anys.

Vallès Net presenta al·legacions a la petició de renovació de la llicència ambiental de l'Ecoparc2 -Imatge 1-
L'empresa no va començar els tràmits en el moment que pertocava i per tant està funcionant sense aquesta llicència des de fa 4 anys. Per aquest motiu la Plataforma Vallès Net ha demanat a la Generalitat que es torni a iniciar tot el procediment d'autorització mediambiental pel funcionament de la planta de residus de Can Cabanyes. A més demana que no s'atorgui permís mediambiental a aquesta empresa mentre existeixi el dubte raonable de prejudici cap a la població del voltant.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal