fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ampli suport a la presentació de Parralejo com a candidat -Política- 26/02/2015

El PSC va presentar el dimecres, 25 de febrer, Juan Parralejo com a candidat del PSC a les eleccions municipals, amb el lema 'Vaig amb el Juan'. L'acte, que va comptar amb la participació del secretari general del PSC, Miquel Iceta, va omplir a vessar la Sala d'Actes del Centre Cutural amb militants, simpatitzants, alcaldes i candidats socialistes vallesans i també representants d'una trentena d'entitats de la vila.

Ampli suport a la presentació de Parralejo com a candidat -Imatge 1-Ampli suport a la presentació de Parralejo com a candidat -Imatge 2-Ampli suport a la presentació de Parralejo com a candidat -Imatge 3-Ampli suport a la presentació de Parralejo com a candidat -Imatge 4-Ampli suport a la presentació de Parralejo com a candidat -Imatge 5-

Va obrir l'acte la portaveu del grup municipal, Rosa Martín, que va mostrar la seva satisfacció pel nombrós públic present. Seguidament, en el seu parlament, el secretari del PSC, Miquel Iceta, va fer un reconeixement a la feina dels ajuntaments, de qui va dir que són els que donen la cara al ciutadà i entomen els problemes de la gent.

Per la seva part, Juan Parralejo, va explicar que aquesta és la vegada que li ha costat menys decidir a presentar-se. Va manifestar que "és el moment d'estar al capdavant, de treballar, de no ressignar-se". Per a l'alcalde i candidat, els socialistes tenen "molts motius per sentir-se orgullosos, ja que el Ripollet d'avui és fruït de l'esforç de molts anys" i va destacar la gestió econòmica realitzada, que situa l'Ajuntament com el segon menys endeutat de la seva categoria. Per als propers quatre anys va avançar que "la prioritat continuen sent les persones, en especial les més vulnerables" i garantir la qualitat dels serveis per a tota la població. L'acte va ser amenitzat pel monologuista Quique Macías, que va donar un contrapunt humorístic a l'acte.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal