fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jose María Osuna encapçalarà la llista de Decidim Ripollet -Política- 25/02/2015

Decidim Ripollet va celebrar el passat dissabte, 21 de febrer, la seva assemblea en la que, entre altres punts, va triar el seu cap de llista per a les eleccions municipals del mes de maig. Entre el dos candidats que es van presentar, va sortir escollit Josep Maria Osuna, actual regidor del COP-Compromís per Ripollet (2011-2015) i conseller comarcal de les CAV (Candidatures Alternatives del Vallès). També es va donar a conèixer el grup de persones que s'ofeixen a formar part de la llista electoral i la seva participació en el projecte de les CAV.

Jose María Osuna encapçalarà la llista de Decidim Ripollet -Imatge 1-

Aquest dimecres, 25 de febrer, es farà un acte de presentació del candidat, amb la presència de Néstor Salvador, militant del SAT. Serà a les 19.30 hores al vestíbul del Teatre del Mercat Vell.

A la reunió del passat dia 21, també es va aprovar la realització d'assemblees obertes sectorials per a l'elaboració del programa de govern, centrades en tres grans àmbits: democràcia i participació, desenvolupament local i justícia social. La primera assemblea sectorial tindrà lloc el pròxim dimecres, 4 de març, i comptarà amb la presència de Teresa Forcades, metgessa, teòloga i monja benedictina catalana, impulsora del Procés Constituent, que parlarà de la importància de la participació i l'apoderament de la ciutadania per tirar endavant la transformació social necessària per superar el model capitalista.

L'assemblea també va acordar que Decidim Ripollet no demanarà cap crèdit bancari per al seu finançament, sinó que tirarà endavant el seu projecte amb les aportacions dels militants.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal