fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet visita Can Mas i passarà per Sant Andreu i Can Tiana -Política- 12/02/2015

Decidim Ripollet continua amb la celebració d'assemblees obertes als diferents barris del municipi per presentar-se als ciutadans i recollir les necessitats, problemàtiques i propostes dels veïns. La darrera va ser la passada setmana al barri de Can Mas, on van assistir una quarantena de persones. Les principals propostes per al govern municipal que Decidim Ripollet trasllada als veins de Ripollet són la lluita contra l'emergència social, acabant amb la pobresa energètica impedint els talls de subministrament de llum i aigua i els desnonaments; defensa del serveis públics, obrir espais de participació i decisió als ciutadans, transparència en la gestió,i polítiques actives per la promoció de l'ocupació i contra l'atur.

Decidim Ripollet visita Can Mas i passarà per Sant Andreu i Can Tiana -Imatge 1-
Els veïns i veïnes, per la seva banda, van aportar la seva visió del Barri i dels seus problemes, alguns d'específics i d'altres comuns a la resta de Ripollet. Entre ells la preocupació per la guetització de Can Mas, cada vegada més allunyat del centre de Ripollet i sense serveis que el dotin de centralitat. També, segons consta a la nota de premsa, el seu descontent per la reforma del parc 1r de Maig o la tristesa amb què constaten la manca de mitjans de transport públic.

Les properes cites de Decidim Ripollet amb la ciutadania són les assemblees de barri a Sant Andreu (a l'escola Gassó el dia 12 a les 19:30) i a Can Tiana, el dijous 19 a l'escola Tiana, a les 19:30. I una assemblea oberta el dissabte 21 al Centre Cultural en què Decidim Ripollet triarà el seu alcaldable per a les eleccions municipals del maig.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal