fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal del mes de gener de 2015 -Plens- 30/01/2015

El passat dijous dia 29 va tenir lloc la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de gener de 2015. El primer dels punts portava a aprovació del plenari la modificació d'estatuts de la Mancomunitat. Es va donar llum verd a la proposta amb l'abstenció d'ICV-EUiA i COP-CpR i el vot a favor de PP, PSC i CiU. El segon punt plantejava l'ampliació d'hores en el servei de neteja a l'escola Els Pinetons degut a l'augment del nombre d'alumnes. El punt es va aprovar amb l'abstenció d'ICV-EUiA, que va alegar que hagués preferit una contractació directa, i els vots a favor de la resta de grups.

Acords del Ple Municipal del mes de gener de 2015 -Imatge 1-Acords del Ple Municipal del mes de gener de 2015 -Imatge 2-Acords del Ple Municipal del mes de gener de 2015 -Imatge 3-Acords del Ple Municipal del mes de gener de 2015 -Imatge 4-
També es va dur al Ple l'aprovació definitiva de l'ordenança que regularà el mercat setmanal un cop incorporades les modificacions proposades pels paradistes. El punt va ser aprovat per unanimitat.

Per últim, a l'apartat de mocions, n'hi va haver tres, totes elles presentades pel grup municipal del COP-CpR. La primera demanava el rebuig a la Llei de Seguretat Ciutadana. Van votar a favor ICV-EUiA, CiU i PSC. El Partit Popular va votar en contra i la moció va ser aprovada.

La segona moció rebutjava l'acord d'associació transatlàntica per al comerç i la inversió entre la Unió Europea i els Estats Units. Van votar a favor ICV-EUiA i PSC, en contra el Partit Popular i Convergència i Unió s'hi va abstenir. La proposta va ser aprovada.

En la tercera moció, el COP-CpR a partir d'una proposta de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, demanava el suport a la Iniciativa Legislativa Popular contra la pobresa energètica i l'emergència habitacional. El punt va ser aprovat per unanimitat.

Per últim es va admetre per unanimitat una darrera moció entrada per urgència per part també del grup municipal del Compromís per Ripollet. El text donava suport a Hassana Aalia, un jove saharaui a qui l'estat espanyol ha negat l'asil polític. Aalia està condemnat a cadena perpetua per un tribunal militar de Marroc per haver participat en el campament de Gdeim Izik. Un cop a Espanya, instal·lat al País Basc amb una beca d'estudis, es va assabentar que havia estat condemnat a cadena perpètua. Aquesta negació d'asil l'obliga a deixar el territori espanyol en un marge de 15 dies. La moció demanava que el govern espanyol canviés aquesta decisió i va comptar amb el vot favorable de tots els grups a excepció del PP que s'hi va abstenir.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal