fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Municipal de desembre de 2014 -Plens- 18/12/2014

Dijous 18 de desembre tindrà lloc la sessió ordinària del Ple de desembre que comptarà amb 9 punts de l'ordre del dia. Entre ell destaca l'aprovació del pressupost general de cara a l'any 2015. Enguany, l'import previst ascendeix a 27.507.443 euros, el que suposa un increment de l'1,87% respecte a 2014.

Avanç del Ple Municipal de desembre de 2014 -Imatge 1-
Les principals claus del pressupost, tal i com va explicar l'alcalde en roda de premsa, són la congelació, novament, dels impostos i taxes municipals, la contenció de la despesa ordinària, el manteniment de la quantitat i qualitat dels serveis i l'augment de les partides d'ajuts socials, com ara les beques menjador i les ajudes familiars, així com les de promoció de l'ocupació i dels teixits associatius. També s'ha treballat per disminuir la càrrega financera, assumir l'augment de la despesa energètica i posar en marxa l'administració electrònica.

Altres punts destacats serà el nomenament del nou Jutge de Pau, i l'aprovació de la modificació dels estatuts del Consorci de Turisme, així com donar llum verd a l'actualització de l'inventari general de l'Ajuntament de Ripollet i dels seus patronats.

Pel que fa a les mocions, se n'han presentat tres, totes elles impulsades pel grup municipal del COP-CpR. La primera demana la autoinculpació davant la querella presentada pel Govern de l'Estat contra la Generalitat de Catalunya. La segona vol garantir i protegir els drets humans i els béns comuns com l'aigua la llum i el gas. La última demana el suport a la declaració unilateral d'independència. L'últim punt serà, com és habitual, el dedicat als precs i preguntes.

La sessió es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio, a partir de les 19.30 hores, al 91.3 de la FM i online a la web ripolletradio.cat. També es poden visionar els plens realitzats al canal Ripollet TV a Youtube.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal