fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Es reactiva la Plataforma Vallès Net -Medi Ambient- 11/12/2014

Un grup d'entitats vallesanes, contràries a l'actual model de gestió de residus, ha reactivat la Plataforma Vallès Net, qui va protagonitzar la lluita contra l'Ecoparc 2 de 2001 a 2007. La seva recuperació té l'objectiu d'aconseguir el tancament de l'ecoparc de Montcada i de l'abocador de Cerdanyola i que cessi la incineració de residus a la planta de Lafarge. Així mateix, demana a la Generalitat que faci controls exhaustius i estudis independents sobre els riscos per a la salud d'aquestes plantes, ja que assegura que no es creuen que siguin innòcues. Formen part la Plataforma Anti Incineració de Montcada, Cerdanyola sense Abocadors i Decidim Ripollet.

Es reactiva la Plataforma Vallès Net -Imatge 1-Es reactiva la Plataforma Vallès Net -Imatge 2-

Segons Salvavor Villacrosa, del Procés Constituent i Dedicim Ripollet, el primer pas que farà la nova Plataforma Vallès Net consistirà a aconseguir més adhesions d'entitats i recollir signatures. Per a Montse Guallar, de Cerdanyola Via Verda i Cerdanyola sense Abocadors, es tracta d'una lluita desigual i l'esperança està en el canvi polític en partits que apostin per un model de gestió de residus més sostenible. La nova plataforma Vallès Net abarca els municipis de Ripollet, Cerdanyola, Montcada i Sant Perpètua i espera poder estendre's a altres poblacions vallesanes.

Foto: d'esquerra a dreta, José Luís Conejero, de la Plataforma Anti Incineració de Montcada; Salvador Villacorsa, del Procés Constituent de Ripollet; Rosa Guallar, de Cerdanyola Via Verda i Cerdanyola sense Abocadors i Ramiro Moldes, veí.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal