fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet col·labora amb La Marató de TV3 -Societat- 12/12/2014

El proper diumenge 14 de desembre tindrà lloc una nova edició de La Marató de TV3, enguany dedicada recollir fons per a la investigació de les malalties cardiovasculars. A Ripollet, com ja és habitual, diverses entitats han programat accions per tal de contribuir a la crida. Enguany, com a novetat, s'ha sumat el Patronat Municipal d'Esports, amb una marató d'activitats esportives al Pavelló Joan Creus.

Ripollet col·labora amb La Marató de TV3 -Imatge 1-Ripollet col·labora amb La Marató de TV3 -Imatge 2-Ripollet col·labora amb La Marató de TV3 -Imatge 3-Ripollet col·labora amb La Marató de TV3 -Imatge 4-

Ripollet amb cor
El Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet Ripollet vol contribuir amb aquesta causa solidària i ha organitzat un seguit d'activitats esportives amb l'objectiu de recaptar fons que aniran destinats íntegrament a la Fundació la Marató de TV3. Aquestes activitats estan adreçades per a tots els públics.

Totes aquelles persones que vulguin participar han de disposar de la polsera identificativa que podeu aconseguir a la consergeria del Poliesportiu, centres col·laboradors i al Pavelló el mateix dia de l'acte, amb una donació mínima de 3 euros. Per assistir com a públic es demanarà una aportació mínima d'1€ per persona.

Les activitats són:
9:30 Presentació de l'acte
9:40 GIM PER A GENT GRAN
10:20 SALSA EN PARELLES
11:00 CARDIO BOX
11:40 FITNESS PER A NENS I ADULTS
12:25 ZUMBA
13:05 BATUCADA
13:30 Cloenda de l'acte

Altres activitats
D'altra banda, Acció Fotogràfica Ripollet porta tot el mes de desembre venent el seu Calendari Solidari 2015 amb imatges del municipi. El diumenge 14 es podrà adquirir el calendari en un estand situat al davant del Centre Cultural durant tot el dia.

EL Club d'Escacs Ripollet ha previst també muntar una parada el dissabte 13 de desembre a la rambla de Sant Jordi de deu del matí a una del migdia. Allà s'hi jugaran partides d'escacs per recaptar fons.

L'entitat Line Dance Palau Ausit farà també una ballada el proper diumenge amb l'objectiu de bategar amb La Marató. Serà a les 10 del matí al Centre Cultural.

El Col·legi Sant Gabriel, l'Escola Anselm Clavé i El Fedac Ripollet Mare de Déu del Roser han fet activitats també durant el mes de desembre per tal de contribuir a la recaptació.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal