fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centro Aragonés de Ripollet participa a la trobada de cases i centres d'Aragó de Catalunya -Cultura- 25/11/2014

El passat dissabte, 22 de novembre, socis i simpatitzants del Centro Aragonés de Ripollet van participar a la VI Trobada de cases i centres d'Aragó de Catalunya, que va tenir lloc a Terrassa. La jornada va començar amb una missa, oficiada pel bisbe auxiliar de Terrassa, seguida d'una visita a l'Ajuntament de la població amfitriona. A migdia, tots els presents van participar en un dinar de germanor. La trobada va finalitzar amb un gran festival de jotes.

El Centro Aragonés de Ripollet participa a la trobada de cases i centres d'Aragó de Catalunya -Imatge 1-El Centro Aragonés de Ripollet participa a la trobada de cases i centres d'Aragó de Catalunya -Imatge 2-El Centro Aragonés de Ripollet participa a la trobada de cases i centres d'Aragó de Catalunya -Imatge 3-El Centro Aragonés de Ripollet participa a la trobada de cases i centres d'Aragó de Catalunya -Imatge 4-

18 aniversari del Centro Aragonés
El dissabte, 29 de novembre, el Centro Aragonés de Ripollet celebrarà el seu 18è aniversari. A les 14 hores es realitzarà un dinar de germanor a la seva seu social (carrer Nou, 22), que té un preu de 7 euros. A les 18 hores s'iniciarà al Centre Cultural un concert d'acordió i ball. Aquest darrer acte és gratuït i tindrà lloc a la Sala d'Actes.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal